Denna guide beskriver vad en feed är, dessa skall användas samt mot vilka tredjeparter ni kan integrera mot.

Dessa feeds har Kodmyran Commerce ut från sig:

• Addwish

• Atom ström

• Criteo

• Generell XML feed

• Generisk CSV

• Google Merchant

• Googleliknande

• Kelkoo

• Loop54

• Modegallerian

• bler.se

• PriceRunner

• Prisfil affärssystem

• Prisjakt

• RSS produktflöde

• RSS ström

• Search Mint

Lägga till en ny feedmodul

Gå in i fliken ’Inställning’→’Feed’ och klicka på knappen längst ner till höger i fönstret som heter ’Ny instans’. I nästa steg så väljer ni den feedtypen som ni vill lägga till i droplistan och klickar sedan på knappen ’Skapa’. Ni skickas nu tillbaka till feed sidan och ser då URL:en som behövs för att mottagande sajt eller person skall kunna hitta feeden.

Beroende på feedtypen du väljer så finns det olika inställningar för dessa. För att ändra inställningarna av en feedmodul så dubbelklickar du på modulnamnet. Vad inställningarna gör eller vad dom är för förklaras kort i varje modul.

Separat guide för integration mot Addwish hittar du i guiden ’Addwish’.