I  fliken 'Inställning' 'Status' kan ni skapa era egna orderstatusar.

Butiken i sig har ingen koppling mot denna lista, utan detta är helt för er egen skull i administrationen.
Dessa kan hjälpa er för att till exempel hålla koll på vilka ordrar som är dellevererade, eller för att enklare kunna söka er fram bland era ordrar.
Observera att om ni ändrar en status så ändras det även historiskt på gamla ordrar.

Skapa och använda egen status

För att skapa en egen status så skriver ni bara benämningen av denna i fältet ’Namn’ inne i fliken ’Inställning’→’Status’. Avsluta genom att klicka på knappen ’Skapa’.

För att sedan använda er av denna status så går ni in på en order och väljer den status ni skapat i fältet ’Egen Status’. Avsluta genom att klicka på knappen ’Spara’.