Bonusstege

Senast uppdaterad: 2018-02-13

Funktionen ’Bonusstege’ ger möjlighet att, vid vissa bestämda beloppsgränser för ordrar, tillåta att kunder får köpa utvalda produkter till specialpris. Om kryssrutan ’Aktivera bonusstege’ är satt så kommer ett sådant val att visas i kassan innan kunden slutfört sin order.

Man kan skapa flera bonusnivåer genom att klicka på knappen ’Addera bonusnivå’. För varje nivå går det att ange en förklarande text och beloppsgräns samt att koppla till valfria produkter och sätta pris för dem.

I fältet ’Nedre beloppsgräns’ fyller man i hur högt varuvärde kunden behöver komma upp i innan aktuell bonusnivå blir tillgänglig. (OBS! I nuläget tar inte denna gräns hänsyn till om visningen av priser i butiken sker inkl. eller exkl. moms.)

Till varje nivå kan man koppla flera produkter, men kunden får bara möjlighet att köpa en bonusprodukt för varje nivå som uppnåtts, övriga val inaktiveras.