Testa design

Senast uppdaterad: 2018-01-18
Ibland vill man tillfälligt kunna byta ifrån en grafisk design till en annan, utan att kunderna påverkas. Med Shop4Sale är detta fullt möjligt, så att du t.ex. kan jobba med en ny design parallellt med att kunderna fortfarande använder den gamla.

Om du vill göra detta så följer du stegen nedan, enbart din session/webbläsare påverkas, genom att stänga av din webbläsare och starta om den är du tillbaka i nolläge.

1. Kontrollera att inställning "Tillåt användare att byta mall" är aktiv, du hittar den under "Inställning", underfliken "Allmänt", under rubriken "Visning". Om den inte är aktiv så är det inte möjligt att tillfälligt byta mall.

2. Gå till din butiks förstasida, skriv in "?cmd=settemplate&template=<mallnamn>" så skall butiken automatiskt växla till den mallen.

T.ex. om du vill byta till mallen "kodmyran05", och din butiks hemsida är "www.minbutik.se" så skriver så här i din läsares adressfält:

www.minbutik.se/?cmd=settemplate&template=kodmyran05

OBS! Tänk på att denna är styrd per multishop, så har du flera shoppar kopplade till samma konto så måste du ha valt rätt butik först.