Nyheter

Releaseinformation 5.9.9

• Justerat problem med att det inte gick att logga in som kund via admin i butiker med 'single sign-on' (sso).
  • Systemet stöder nu bulk-split för pallförsändelser utomlands med Postnord.
  • Uppdaterat modul för Facebook-pixel att använda deras nya spårningssystem.
  • Fältet 'Inköpspris' under grundinfo för en produkt visar inköpspris från produktens standardleverantör.
  • Tidigare kunde man endast se det under fliken 'Inköp'.
  • Det går numera att återbetala även delar av en order lagd med betalmodul 'Klarna, APIv4'. Tidigare gick det enbart att kreditera hela beloppet.
    Kreditering sker via betalfliken inne på en order.
    OBS! Tänk på att vid delkrediteringar så påverkas inte momsen.
  • Man kan nu ange i modulen för Prisjakt-feed ifall feeden ska visa beställningsnummer istället för systemets artikelnummer.
  • I Addwish-feeden specificeras numera lagerstatus som exempelvis 'Beställningsvara' och 'Förhandsbokning'.
  • Tillagt filtrering av ordrar per butik under fliken 'Logistik > Tullhandlingar'.
  • Fixat fel med teckenkodning i orderlistan för ordrar med betalmodul 'SveaWebPay'.

Tidigare artiklar

Ogiltiga tecken upptäckta
/customer/portal/articles/autocomplete?b_id=14881